https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.png

Winkelwagen:

0 items

Meer afbeeldingen

12V DC 10A 1CH draadloze RF afstandsbediening Switch zender + ontvanger

€ 22,95

Wordt vrijdag, 31 mei verzonden indien besteld binnen 6 uur en 46 minuten!

Over het product
1. Dit is een hoge kwaliteit draadloos besturen en het is eenvoudig te installeren.
2. u kunt inschakelen of uitschakelen van de ontvanger met zender (afstandsbediening) vanaf elke plek binnen een betrouwbare afstand.
3. het draadloze signaal kan passeren van muren vloeren en deuren.
4. er is een verschuifbare cover op de afstandsbediening.
5. er is ook een haak op de afstandsbediening. Het is gemakkelijk voor u om te voeren.
6. het maakt gebruik van vaste codering stabiel en betrouwbaar.

Functies
1. de ontvanger met de IC-socket de manier van werken L4 / M4 / T4 kan wijzigen zoals vereist.
2. het ook betekenen dat de output manier is instelbaar het kan controleren de motor draait in positieve en omgekeerde richtingen rechtstreeks met de output van de spanning het kan output 2 CH onafhankelijke schakelaar signaal
3. de pin kan worden aangepast het kan voldoen aan de behoefte van het ontwerp voor de afstandsbediening vaste code de afstandsbediening 2 schakelaars kunt bepalen.
4. de schakelaar van de draadloze afstandsbediening is het wijd gebruiken draadloze afstandsbediening controller delen maar de mini Processor controle iets intelligent.

Toepassingsgebied
Garage deur draadloze afstandsbediening systeem lamp / lichte draadloze afstandsbediening draadloze afstandsbediening gordijn enzovoort het is eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken veilig en betrouwbaar.

Werken / output manier
1. joggen: Druk op een knop werkt. Los van uw vinger op dezelfde knop is stop. (Moet een channel-switch en één knoppen afstandsbediening)
2. zelf lock: Druk op een knop voor eenmalige werkt. Druk op de knop is weer stoppen. (Moet een channel-switch en één knoppen afstandsbediening)
3. Inter lock: Druk op een knop werkt druk op een andere knop is stop. (Moet een channel-switch en 2 knoppen afstandsbediening)

Let op
1. hier is 1CH en 2 knoppen draadloze afstandsbediening. Kunt u de werking van de onderlinge vergrendeling / uitvoer manier zodat alle die knoppen zijn gebruikt knop A is open knop B ligt vlakbij.
2. Vertel ons de gewenste manier werken nadat u deze koopt bent u niet de beroepsbeoefenaar we de manier van werken als uw eis zou instellen voordat we verschepen.