Kom op weledele dames en heren! Geef geen honderden uit aan een Apple Watch wanneer deze aantrekkelijke Amazfit Bip smartwatch van Kabel-Mania over een slaapregistratie beschikt èn ook nog eens een batterijduur van 30 dagen heeft!

De Apple Watch is echt wel uitstekend en ziet er lekker strak uit, maar er zijn allerei tekortkomingen en beschikt eveneens niet over enkele wenselijke functies. Zo werkt het bijvoorbeeld niet samen met Android mobieltjes en ondersteunt het al helemaal geen slaapregistratie.

Belangrijke details

Via de productpagina van de Amazfit Bip is hier is de belangrijkste informatie die je moet weten:

  • Zie er net zo goed uit als dat jij je voelt: Leverbaar in allerlei kleurtjes is de Amazfit Bip ontworpen om altijd als een aanvulling op jouw persoonlijke stijl te worden gedragen
  • Met een gewicht van slechts 32 gram en met zijn helder, transflectief ‘altijd-aan’ 1.28-inch display kan de Bip de hele dag worden gedragen
  • Ga voor de verlenging: Gebruik de Amazfit Bip maximaal 30 dagen met een oplaadtijd van slechts 2.5 uur!
  • Mis niets meer: ​​Met z’n optische hartslagmeting en ingebouwde GPS kan jij al je stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en slaapkwaliteit nauwkeurig in realtime volgen. Speciale sportmodi (voor hardlopen, loopband, fietsen en wandelen) geven je nog meer gedetailleerd inzicht in jouw meest voorkomende activiteiten
  • Ben altijd up-to-date: De Amazfit Bip is de perfecte partner om jou de gehele dag georganiseerd en productief te houden. Ontvang éénrichtingsmeldingen voor al jouw e-mails, sms berichten en inkomende belletjes (waarin aan jou wordt gevraagd actie te ondernemen via je smartphone), evenals meldingen van onder meer Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, weersvoorspellingen en andere mobiele apps!

En nog meer info

Met zijn op de Apple Watch geïnspireerde ontwerp is de Amazfit Bip behoorlijk aantrekkelijk voor zijn prijs en is het met plezier te dragen. De zachte siliconen armband past heel goed om zowel grote als kleine polsen.

Deze smartwatch weegt bijna niets, maar laat je daar niet door misleiden! Want de constructie van polycarbonaat en mat kunststof, plus het 2.5D Corning Gorilla Glass capacitief touchscreen houden veel slijtage tegen. Bovendien beschikt het horloge eveneens over een IP68 classificatie voor water en stof!

Verder herbergt deze kleine Bip rakker de volgense sensoren: Een drie-assige versnellingsmeter, GPS / GLONASS, barometer en kompas.

De Amazfit Bip draait op zijn eigen besturingssysteem in combinatie met de bijbehorende Mi Fit app welke geschikt is voor iOS en Android. Deze Mi Fit partner synchroniseert met het horloge, neemt de controle over van het bijhouden van allerlei gegevens en kan zelfs gelinkt worden met de Apple Health app!

Modieus en modern

Kortom lieve bloglezers, beschouw deze fraaie en heel betaalbare Amazfit Bip van Kabel-Mania zodoende als een leuk en praktisch sportief horloge. Met als bonus dat zijn polsbandje standaard 20 millimeter is, dus kan jij deze heel handig en snel omruilen voor een ander type horloge bandje. Zo blijf je altijd modieus en modern bij de tijd!

amazfit bip