Netflix is op dit moment de populairste streaming-service ter wereld. Het creëert niet alleen fantastische originele shows, zoals Stranger Things, Narcos en Orange is the New Black, maar het werkt tevens samen met bedrijven als Marvel om beroemde superhelden als Daredevil en Jessica Jones op jouw tv scherm te toveren.

Er is eerlijk gezegd nog niet een betere tijd geweest om je op Netflix te abonneren en jouw eigen favoriete binge-lijst samen te stellen. Netflix heeft absoluut een zeer groot aanbod van mogelijke tv programma’s en films, dus is het bijna onmogelijk dat er niet een groot aantal van jouw favorieten aangeboden wordt.

Naast Netflix bieden ook Amazon Prime Instant Video en Hulu een enorme hoeveelheid on-demand content tegen relatief lage maandelijkse kosten aan. Iedere service zorgt voor een fantastische manier om aan de hele familie uitgebreide entertainmentopties te bieden. Dit zijn momenteel dan ook de beste streamingdiensten die er zijn.

Netflix-series en -films zijn bij ons al een flinke poos te streamen en Amazon Prime Video is nu ook direct in Nederland en België via Apps voor Android- en iOS beschikbaar.

Hulu in de Lage Landen bekijken is helaas iets ingewikkelder. Je moet er voor zorgen dat je via een VPN service over een Amerikaans IP adres de beschikking krijgt. Via verschillende VPN aanbieders is het mogelijk om aan zo’n Amerikaans IP adres te komen.

Natuurlijk heb je naast je favoriete streaming-dienst ook een Smart TV nodig die deze beelden door kan geven. Mocht jouw tv daar niet over beschikken, dan helpt Kabel-Mania.be jouw graag verder met een fijn gebruiksvriendelijk AndroidTV kastje.

Zo’n AndroidTV box is erg gemakkelijk te installeren. Netflix en de andere aanbieders hebben allemaal een eigen App die je eenvoudig kan downloaden via de Google Play Store, stel het abonnement in... en kijken maar!

Kabel-Mania.be wil jou daarnaast zeker niet van het kastje naar de muur sturen! Daarom wordt zo’n AndroidTV kastje fijn met een draadloze afstandsbediening geleverd. En mocht je nog meer bedieningsgemak wensen, dan is er altijd nog de mogelijkheid van een super coole additionele Air Mouse met uitgebreid toetsenbord.

Kabel-Mania.be is jouw stabiele digitale peddel partner in de extra snelle Netflix stroomversnelling!


https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=android+box


https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=android+tv