Met een CAT bekabeling van Kabel-Mania.be wordt het uitgebreid verlengen van een HDMI over UTP verbinding een “CAT in ’t bakkie” (*). Het is absoluut een gemakkelijk karweitje om met behulp van een Cat-5 of Cat-6 (aanbevolen) kabel een video signaal tot 120 meter te verlengen.

Een HDMI over UTP extender van Kabel-Mania.be combineert heel handig HDMI video, audio & bedienings signalen. Dit compacte metalen kastje verstuurt ze vervolgens via een enkele Cat-5 of Cat-6 kabel, waarna de ontvanger deze signalen ontvangt, de signalen scheidt en vervolgens de video, audio en bedienings signalen opnieuw opbouwt. Daarna wordt het via een standaard HDMI kabel doorgegeven aan jouw favoriete weergave apparaat.

Iedere set bestaat uit een verzender en ontvanger en ondersteunt resoluties tot 1080p Full HD. Het is tevens compatibel met surround sound (tot 7.1 kanalen) of een digitaal stereo audio signaal. HDMI over UTP is een ideale oplossing wanneer je goedkoop en handig een grote afstand moet overbruggen voor een audiovisuele verbinding. En dit alles natuurlijk zonder kwaliteit verlies!

Nee, je hoeft bij Kabel-Mania.be de CAT niet uit de boom kijken, want met zo’n kwalitatief hoogwaardig UTP product zal je absoluut niet een CAT in de zak kopen, want ook al lijkt jouw AV probleem nu even een grote uitdaging, weet dat... een CAT altijd op z'n pootjes terecht komt. Wij van Kabel-Mania zorgen daar wel voor!

Alles komt dus piekfijn in AV orde dankzij Kabel-Mania.be! Of je nu een CAT liefhebber of een hondenmens bent...

 

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=hdmi+over+utp

 

PS. (*): Kat in 't bakkie wordt gezegd van een makkelijk karweitje. We gebruiken het ook wel als uitroep in de betekenis 'voor elkaar!' en 'komt in orde!' Bron: onzetaal.nl