We leven in een supersnelle wereld van multimedia en zo zijn we momenteel in het tijdperk van Kodi aanbeland. Het stenen TV-tijdperk ligt ver achter ons. Niemand wil meer wachten totdat hun favoriete TV-programma’s uitgezonden worden. Met behulp van de ultra-moderne Android 4K streaming TV-boxen is dit ook niet meer nodig.

Tover jouw standaard TV simpel om in een uiterst slimme televisie met behulp van zo’n Android TV box. Het verzamelen van DVD’s is achterhaald nu je jouw lievelings films gewoon lekker handig kan streamen. Kabel-Mania.be levert diverse van deze wonderbaarlijke 4K toverdozen die jouw multimedia leven absoluut veel gemakkelijker zal maken.

Een 4K smart-box is een TV box die jouw content als een pro streamt. Voorzien van geweldige functies en draaiende op een modern Android systeem met een Quad, Hexa of zelfs Octa Core processor zijn deze TV-boxen ongelooflijk flexibel. En het beste nieuws is wellicht dat ze ook nog eens héél betaalbaar zijn!

Theoretisch zou je alle programma’s die je maar leuk vindt via een Android box af kunnen spelen en zelfs afstand kunnen nemen van die kabel-TV verbinding van jou... Maar dat klinkt wel een beetje drastisch, vind je ook niet?

Maar vertel eens, wat is dat: Kodi? Welnu, Kodi is een software mediacenter, die allerlei multimediaformaten ondersteunt en beschikt over functies zoals een afspeellijst, audiovisualisaties, diashows en weersverwachting. Daarnaast zijn er ook vele plug-in uitbreidingen beschikbaar. Als mediacenter kan Kodi heel prettig de meeste audio- en videobestandsformaten afspelen.

En voordat je het vraagt vertel ik jou tevens dat 4K de laatste trend is met betrekking van mogelijke uitzend- en mediaresoluties. Het zal uiteindelijk 1080p vervangen als het signaal met de hoogste mogelijke resolutie dat beschikbaar is voor een thuisbioscoop en televisie.

Dankzij de komst van 4K zijn er momenteel vier belangrijke resolutiestandaarden voor thuisgebruik: standaarddefinitie (480p / 540p), hoge definitie (720p), volledig of Full HD (1080i / p) en de 4K ultra hoge definitie (2160p).

Voor iedereen die fan van films en tv-shows is en op zoek is naar een betaalbaar kastje die het haarscherp weergeven ervan allemaal uitstekend mogelijk maakt, zijn de 4K smart TV-boxen van Kabel-Mania.be de juiste keuze. Al deze apparaten zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen een aantrekkelijk lage prijs!

Kom ook binnen in de online magic showroom van Kabel-Mania.be en kijk naar wat voor bijzondere 4K toverdoosjes wij allemaal voor jou beschikbaar hebben!

 

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=smart+box