Dankzij de introductie van de HDMI-standaard genieten we nu altijd en overal van high-definition video’s en games. En deze HDMI aansluitingen worden tegenwoordig op grote schaal toegepast op bijna alle moderne elektronica. Daarom vind je HDMI verbindingen volop terug op apparaten zoals een mediaspeler, Xbox 360, Playstation 3 enzovoort.

Dit is natuurlijk geweldig voor de entertainment bij ons thuis aangezien we daardoor nog spectaculairder kunnen genieten van een ongelooflijk fijne multi-media ervaring. Maar misschien beschik jij nog steeds over apparatuur met alleen een Scart-connector...

In het geval dat je jouw HDMI-gebaseerde Apple TV of PS3 graag op een oudere type televisie met alleen scart-ingangen wenst aan te sluiten biedt Kabel-Mania.be jou een prettige HDMI naar SCART converter. Dat is namelijk een veel goedkoper alternatief dan wellicht honderden euro’s uit te geven voor een nieuwe TV!

Een HDMI naar Scart converter van Kabel-Mania.be is speciaal ontworpen om het HDMI-signaal om te zetten naar een Scart-signaal met stereogeluid. Hiermee kan jij genieten van high-definition films en games op een oudere SCART-TV of videoprojector die niet over een HDMI-invoer beschikt.

De meeste nieuwe AV-apparaten zoals een Blu-ray speler, HD-DVR recorder, Apple TV 2, PC, PS3, Xbox 360, enz. zijn voorzien van een HDMI aansluiting. Als je zo’n met HDMI voorzien AV-apparaat op een oudere Scart-TV of -projector wenst te gebruiken, dan kan deze HDMI-naar-Scart-adapter van Kabel-Mania.be het probleem eenvoudig voor jou oplossen.

De HDMI naar Scart converter voldoet aan de HDMI 1.3 standaard en is tevens compatibel met HDCP. Sluit het nieuwe AV apparaat simpel op deze adapter aan met behulp van een HDMI-kabel, sluit vervolgens de scart-uitgang aan op je TV en geniet vervolgens van een superscherp videobeeld met een goed geluid.

Is het jouw vertrouwde SCART dat je tart? Trotseer het simpel via een Kabel-Mania.be converter start!

 

 

https://www.kabel-mania.be/newkeng-c9-hdmi-to-scart-video-converter.html

 

https://www.kabel-mania.be/newkeng-c8-hdmi-to-scart-video-converter.html