Hier bij Kabel-Mania leveren we allerlei duurzame producten van Netac. En voor diegenen die nog nooit van Netac gehoord hebben, heb ik het volgende te melden:

Netac is een bedrijf die al twintig jaar gespecialiseerd is in de fabricage van flash-geheugenproducten, zoals USB flashopslag, draagbare harde schijven en solid-state schijven. En dan met name producten die extra beveiliging en encryptie aanbieden. Hieronder omschrijven we enkele:

N500S & N600S

Netac biedt via hun standaard N500S en N600S serie diverse betaalbare interne standaard 2.5 inch SATA harde schijven aan in een mooi en robuust aluminium omhulsel. En voor diegenen die dat wensen zijn er alsook solid-state varianten.

Wanneer jij op een eenvoudige manier een mini-PC of een laptop met een klein intern opslaggeheugen zou willen uitbreiden, dan is dit een ultiem alternatief.

Ze maken gebruik van een wear leveling-algoritme dat de levensduur van de SSD of harde schijf aanzienlijk verlengt. Daarnaast zijn ze voorzien van een NANDXtend foutcorrectiefunctie die de lees- en schrijfprestaties verbetert.

Ze zijn daarom uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Z1 SSD

Dat geldt idem dito voor de budget externe opslag serie, de Z1. Deze solid state drives zijn leverbaar in een 128, 256 en 512Gb uitvoering.

Met zo’n ultra portabel Z1 kan jij jouw persoonlijke- en werkgegevens altijd gemakkelijk met je meedragen. Het is een betrouwbare draagbare SSD met geweldige prestaties, waarmee al jouw gegevens ultiem veilig zijn.

Netac Zara Z6 SSD

Voor de absolute pro gebruikers is vervolgens de externe Netac Zara Z6 SSD serie, welke gekenmerkt wordt gekenmerkt door zijn hoge snelheidsprestaties, een mini formaat, lange levensduur en het Win To Go-systeem.

Deze Netac Zara heeft een gewicht van enkel 37 gram en is maar 10.5 mm dik. Dit alles in een formaat van slechts een standaard visitekaartje. Het kan dan ook simpel worden opgeborgen en meegenomen.

P500 Pro

En al laatste zijn er nog de Netac P500 Pro mini SD geheugenkaarten. Netac's aanbod word beschouwd als de beste MicroSD kaart voor smartphones en compactcamera’s vanwege hun lage aanschafwaarde per Mb en de zeer goede leesprestaties.

De Netac P500 Pro ondersteunt de UHS-1 U3 snelheidsclassificatie, welke 30Mb per seconde aan schrijfsnelheid garandeert en dit Netac product voegt daaraan een leessnelheid van 90Mb toe.

Dit is daarom waarschijnlijk de beste microSD-kaart die jij kan krijgen zonder jouw portemonnee volledig te legen. 

Jazeker, Netac producten zijn echt top! Daarom bieden wij van Kabel-Mania ze jou ook graag aan!

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Netac