De meeste mensen kijken naar een computer en zien het als een soort mini machine die je met een toetsenbord plus muis bedient, die aangesloten wordt op een monitor en printer.

Wat de meesten van ons over het hoofd zien, is dat deze computer absoluut het meesterlijke brein is van een wonderbaarlijke elektronische outfit en dat er alsook andere onderdelen, zoals een modem, externe harde schijf, et cetera op aangesloten kunnen worden om dit computersysteem optimaal kunnen laten presteren.

Nu kan het zijn dat dit in een moderne thuisomgeving niet altijd nodig is, maar wanneer we het hebben over het gebruik in een kantoor, dan is dit wel degelijk behoorlijk van belang.

USB meest gangbaar

Een USB poort is tegenwoordig de meest gangbare aansluiting. Jij kan die dan ook gebruiken om de meeste type moderne apparaten op jouw computer aan te sluiten, waaronder een geheugen flash disk, draagbare mediaspelers, internetmodems en digitale camera’s.

Maar wat nu als er een aansluiting op jouw desktop computer nodig is die anders is, of wanneer het aantal USB poorten niet toerijkend zijn, of snel genoeg...

PCI plug-en-play add-on cards

Juist, dan ga je hier bij Kabel-Mania zien wat voor handige PCI add-on cards zij kunnen leveren. Gelukkig zijn dit er nog al wat!

Heb je extra USB poorten nodig, dan is er een USB 2.0 of 3.0 4 poorten PCI-e Express controllerkaart beschikbaar die 5Gbps aan data door kan voeren. Breid supersnel de mogelijkheden van jouw desktopcomputer uit met zo’n PCI-e hostkaart.

Deze plug-en-play kaart maakt rechtstreeks verbinding met het moederbord van jouw PC. De USB poorten op de PCI-e-hostkaart zijn achterwaarts compatibel om alsook samen te werken met oudere type USB apparaten, waardoor zijn veelzijdige functie nog verder wordt vergroot.

Snelle netwerk kaart

Ben jij op zoek naar een snelle netwerk kaart? Ook dan zit je bij Kabel-Mania goed, want een PCI Express Dual Gigabit Ethernet controller kaart adapter met 2 poorten en voorzien van RJ45 10/100/1000 BASE-T aansluitingen is dan alles wat jouw netwerkbeheer nodig heeft.

Daarnaast levert Kabel-Mania ook PCI naar SATA of IDE oplossingen, of PCI naar serieel. Of combokaarten met diverse connectie mogelijkheden. En vergeet uiteraard ook niet de mogelijkheid van een ESS 4-kanaals PCI geluidskaart.

PCI geluidskaart

Deze 3D surround sound geluidskaart beschikt over een 32 Ohm ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting, geschikt voor de meeste standard koptelefoons voorzien van een 3.5mm plug. De PCI kaart biedt tevens een microfoon, plus line-in en line-uit aansluitingen.

PCI Express voor notebook

Kabel-Mania vergeet natuurlijk ook de professionele notebook gebruikers niet , met onder meer een 2 poorts USB 3.0 5Gbps 34mm PCI Express kaart, want de echt snelle zakelijke gebruiker weet wel wat ie onder zijn laptop motorkap wenst!

Wil jij nog wat meer weten over alle fijne PCI add-on cards die wij in ons assortiment hebben? Surf dan even naar de onderstaande Kabel-Mania link om al jouw persoonlijke uitbreidingswensen te vervullen.

add on cards