Diefstal blijft een hardnekkig probleem voor winkels wereldwijd. Ook in Nederland is winkeldiefstal een niet te stoppen fenomeen. Gelukkig kunnen technische snufjes een soelaas bieden. Daarom levert Kabel-Mania veilige security display holders voor met name smartphones en tablets om een halt toe te roepen aan al deze illegale snaaierij!

Tijdens de maanden december, januari en februari gebeuren volgens Securitas de meeste winkeldiefstallen, maar liefst 20 tot 25 procent meer dan in de rest van het jaar. Etenswaar, gevolgd door elektronica en op de derde plaats kledij zijn voor winkeldieven nog altijd de meest geliefde buit.

De winkelier heeft in eerste instantie de neiging om kostbare diefstalgevoelige producten achter glas te leggen om derving tegen te gaan, maar als je weet dat 30 tot 40 procent van alle non-food-aankopen impulsaankopen zijn, dan begrijp je wel dat dit een forse strop kan zijn.

Want spullen achter glas kan een klant niet voelen (of ruiken) en wordt om die reden door veel mensen dan ook niet aangeschaft. Dat geldt ook voor de geliefde mobiele gadgets.

Dus wanneer je hoogwaardige producten in jouw winkel hebt, zoals laptops, smartphones, tablets of zo, is merchandising beveiliging een geweldige manier om consumenten toe te staan jouw producten vast te houden en het te testen terwijl ze aan het winkelmeubilair vastgemaakt zijn.

Gelukkig biedt Kabel-Mania aanpasbare en schaalbare oplossingen aan in de vorm van security display holders om aan de behoeften van de winkelier en consument te voldoen. Hiermee wordt het engagement niveau en de interactiviteit van de klanten aangenaam verhoogd, maar  blijven de producten prettig beveiligd tegen grijpgrage vingers van dieven.

Met deze fijne merchandising oplossingen voor handheld-elektronica, wearables en elektronische accessoires kan de winkelier hun klanten gelukkig ten aller tijde de mogelijkheid aanbieden om het apparaat te ervaren zoals het bedoeld was. Dus dat leidt tot verbeterde sales mogelijkheden!

De security display holders van Kabel-Mania maken eveneens een snelle en eenvoudige aanpassing voor een breed scala aan smartphones en tablets mogelijk. Ze zijn perfect aanpasbaar, eenvoudig te installeren en soms zelfs op afstand te bedienen.

Diefstal in jouw winkel kan zeer schadelijk zijn voor je bedrijfsresultaten. Investeer daarom in adequate diefstalpreventie. Speciaal ontworpen voor de detailhandel bieden de security display holders van Kabel-Mania een aangename permanente beveiliging om dit tegen te gaan.

Merchandising beveiliging via Kabel-Mania: zeker doen!

https://www.kabel-mania.be/security/security-alarm/security-display-holders

Bronnen: volkskrant.nl, nieuws.securitas.be & vendhq.com