Een USB audio mixer van Kabel-Mania is de perfecte tool voor iedere muzikant, DJ of podcaster die ambities heeft om professioneel te werk te gaan afleveren.

Met een USB audio mixer neem jij direct geluid op en voert dit rechtstreeks jouw computer in. USB mixers zijn ideaal voor het opnemen en afspelen van allerlei audio en biedt veel bedieningsopties.

In de meeste gevallen hebben heel veel verschillende apparaten reeds enkele mengpaneel mogelijkheden. Moderne tablets en smartphones kunnen in combinatie met de juiste apps en interfaces reeds enkele mixfuncties uitvoeren.

Echte knoppen!

Maar voor veel uitvoerende audio fanaten en eigenaars van bijvoorbeeld een mini-thuisstudio is er niets dat de plaats in kan nemen van ‘echte’ draaiknoppen, faders en drukknoppen zoals die op een speciale USB hardware audio mixer zitten.

En het kan uiteraard heel simpel het invoersignaal van verschillende microfoons, elektrische gitaren, keyboards en andere muzikale apparaten naar een enkele stereo-uitgang uitvoeren.

Dus als dit het doel van jouw sound bewerking is, dan is zo’n USB audio mixer een onmisbare gadget in jouw semi-professionele geluidsopstelling.

Live effecten!

Plus een USB mixer wordt standaard geleverd met live effecten om galm, vertraging of compressie aan bijvoorbeeld zang toe te voegen. Iets wat heel prettig kan zijn als jij wilt spelen met het geluid terwijl je opneemt.

Zo’n mixer is dan ook een super tool voor een karaoke feestje of een gelegenheid waarbij er live via een DJ gemixt moet worden.

Geweldig in balans!

Een USB audio mixer is eveneens een perfecte tool voor podcasters. Het is namelijk ideaal om hier jouw podcast mee op te nemen. Het zal meehelpen om de geluidsniveaus, EQ, gain en de algehele opname in balans te brengen, opdat jij hier zo een geweldige podcast van kan maken.

Als podcaster moet jij zodoende niet alleen investeren in een goede podcast microfoon, want een USB mixer kan hierbij net zo belangrijk zijn om het geluid van jouw podcast te perfectioneren.

Klinkt cool!

Met een USB audio mixer van Kabel-Mania hoef jij je geen zorgen meer te maken over hoe jij je microfoons of andere audio apparaten op jouw desktop computer kan aansluiten. Daarnaast heb je eveneens geen extra apparatuur meer nodig om al jouw podcast opnames op je podcasting laptop in te voeren.

Goede muziek en andere audio creëren begint pas echt goed met een USB audio mixer van Kabel-Mania. Klinkt dat niet cool!?

USB audio mixer