Iedereen met een Smart TV weet wel hoeveel functies deze televisies kunnen bieden. Smart TV gebruikers hebben toegang tot allerlei applicaties, die muziek af kunnen spelen, video’s vanaf het internet kunnen streamen en op het internet kunnen surfen. Dit alles uiteraard naast het regulier bekijken van standaard TV programma’s.

Om te kunnen profiteren van alles wat die heel slimme TV te bieden heeft, zou jij als huidige of toekomstige eigenaar mogelijkerwijs willen overwegen te investeren in een belangrijke en super nuttige accessoire set zoals een draadloos 2.4Ghz toetsenbord en muis.

Want meestal is het zo wanneer je de meegeleverde afstandsbediening van jouw smart TV of een Android TV box gebruikt, het buitengewoon moeilijk is om optimaal van al hun coole functies te profiteren. Dit is dan ook waar een Smart TV toetsenbord set van pas komt.

Kabel-Mania.nl levert allerlei soorten en met diverse maten draadloze 2.4Ghz toetsenbord en muis sets.

Je kan kiezen voor een modern uitziend maar standaard functionerende set met een (mini) QWERTY toetsenbord plus draadloze muis. Dit is te vergelijken met een set die je ook al op jouw PC gebruikt.

Daarnaast biedt Kabel-Mania.nl tevens super blitse mini draadloze toetsenbordjes met ingebouwde trackball of trackpad. Hiermee kan je direct de gehele bediening vanuit de hand in- en uitvoeren. Dus erg handig wanneer je in je luie stoel voor de TV hangt.

Nog futuristischer is een zogenaamde gecombineerde Air Mouse waarmee je aan de ene zijde simpel de muiscursor stabiel & soepel kan laten werken, en waarvan de achterzijde voorzien is van een mini-keyboardje. Zo’n volledige Air Mouse combo set is dan misschien ook wel een turbo-afstandsbediening te noemen.

Al deze handige jongens zijn super prettig wanneer je veelvuldig iets op wenst te zoeken op het internet, of bij gebruik van Kodi etc. Het intypen van de benodigde lettertekens voor het zoeken van een titel zal je zo in ieder geval direct een ‘koude woord-douche’ voorkomen.

Zo zie je maar weer: Kabel-Mania.nl weet wel hoe die jouw multi-media leven een stuk aangenamer kan maken.

Toets dus ook even (snel) de juiste zoekletters in op de Kabel-Mania.nl website of klik nog eenvoudiger op de snelkoppeling hieronder om meer info over deze fijne anti-frustratie-bedieningen terug te vinden!

 

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=2.4GHz+Wireless+toetsenbord