Ik zag hier bij Kabel-Mania een super schattige muis in de style van een auto. Toen ik die ontdekte dacht ik ineens bij mezelf... Wat zegt zijn auto style eigenlijk over de man die ‘m bezit?

Als de vriendinnen van een vrouw erachter komen dat zij met een man uitgaat die ze niet kennen, is één van de eerste vragen die ze aan haar zouden kunnen stellen: “Wat voor soort auto rijdt hij?”

Dit is een vraag die meestal wordt gesteld om iemands rijkdom aan te duiden. Maar het soort auto dat een man rijdt, vertelt je nog veel meer dan alleen maar zijn inkomen.

Het land van herkomst van een auto kan je bijvoorbeeld veel vertellen over de man en zijn relatie met zijn moeder. Het land is het moederland en zijn vriendin verdringt uiteindelijk de moeder.

Een Amerikaans automerk vertegenwoordigt een relatie met vrouwen die gebaseerd is op vertrouwen en vrijheid. Een man die een Amerikaans automerk bestuurt, is meer op zijn gemak bij een vrouw die haar eigen identiteit heeft.

Auto's uit Azië, en dan voornamelijk Japan, vertegenwoordigen een relatie met vrouwen die afhankelijk is van een vooraf gedefinieerde rol. De wereld bewondert de efficiëntie en het vermogen van Azië om zonder persoonlijke agenda’s een algemeen welzijn te bereiken. Een man die in een Aziatische auto rijdt, wenst dat de vrouw in zijn leven zodoende ook een goed gedefinieerde rol vervult.

Classy Europese auto’s stralen een stijlvolle en oppervlakkige lifestyle uit in plaats van intieme relatie. Van een BMW tot Lamborghini of Rolls Royce worden luxueuze Europese auto’s vaak bestuurd door mannen die ofwel players zijn of zichzelf zien als een playboy... ook al zijn ze hier niet altijd even succesvol in.

Het type auto dat hij bestuurt, geeft echter meer weer hoe hij zichzelf ziet. Waar zijn auto ook vandaan komt, ieder merk auto weerspiegelt een archetype van de persoon achter het stuur. Het type auto dat hij bestuurt, laat dus zien wat hij over zichzelf denkt.

Alhoewel een bezitter van een sedan vaak wordt gezien als iemand die erbij wilt horen, ziet de man achter het stuur van een sedan zichzelf als eerlijk en een voorstander van het feit dat iedereen vrij is om na te streven wat hij zelf wenst. Hij is daarnaast waarschijnlijk meer ijdel over zijn intellect dan over zijn uiterlijk.

Een man die een pick-up heeft, geniet ervan deel te zijn van iets dat groter is dan hijzelf. De eigenaar van een pick-up heeft duidelijke ideeën over de manier waarop de wereld werkt en is niet geïnteresseerd om al te veel af te wijken van deze percepties, hoe onnauwkeurig ze ook zijn. Om een chauffeur van een pick-up truck van gedachten te laten veranderen of hem toe te laten geven dat hij ongelijk had is dan ook een grote prestatie!

De man achter het stuur van een SUV is een man die aan het werk gaat en die er tevens aan werkt om je op je gemak te stellen. Maar... als hij erin slaagt jou op deze manier te laten voelen, wees dan niet te comfortabel, want hij zal verwachten dat de dingen, eenmaal vastgesteld, altijd hetzelfde blijven.

Een man in een cabrio kijkt vrij en ongemoeid naar de wereld om hem heen. En dat is hij zelf ook. Hij denkt niet echt na over een toegewijde relatie of een band voor op de lange termijn. Hij is geweldig casual in de omgang, kent altijd de beste clubs, of barretjes waar het bruist en andere nieuwe leuke happenings. Maar ga er niet van uit dat de mogelijke liefdesrelatie serieus zal worden...

Als laatste zit achter het stuur van een hybride auto de man die gezien wil worden als een correct persoon. Hij wil ecologisch verantwoord zijn. Hij wil de juiste personen kennen. Hij wil echter ook graag een beetje te veel gelijk hebben en jouw vrienden plus familie voortdurend op de hoogte houden waar ze het bij het verkeerde eind. Maar... als je wilt voldoen aan deze hoge normen, ga dan voor een man die een hybride rijdt.

Komen we tot de eindvraag: wat voor type man kiest er nu voor een auto style muis voor op zijn bureau? Is dit een man die echt van zijn auto houdt en hier flink aan herinnert wenst te worden, of is het een man die laat zien dat hij onbelemmerd van zijn vrije keus kan genieten?

Nou wat vind jij?

Kabel-Mania.nl biedt auto-lovers de vrijheid om zelf te kiezen waarmee ze op hun desktop naatoe willen reizen!

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=auto+style+optical

PS. Het idee van dit artikel is mede afkomstig van keen.com