Shenzhen Jumaoyuan Science and Technology Co, Ltd, welke gelokaliseerd is in Shenzhen City, is een professionele fabrikant van digitale instrumentale producten onder het merk ‘BENETECH’. Het produceert onder meer infrarood thermometers, anemometers, geluidsmeters, vochtigheid & temperatuur meters, ultrasone diktemeters, film / laagdikte meters, trillingsmeter, hoogspannings isolatietesters, aardweerstandtesters, RCD (ELCB) testers, enz.

BENETECH  heeft een goede reputatie op dit gebied en deze producten worden wereldwijd door hun vele gebruikers geprezen. Dankzij een streng en compleet geïmplementeerd kwaliteitscontrole systeem wordt ervoor gezorgd dat elk product aan de kwaliteitseisen van de klant voldoet. Alle producten worden dan ook strikt vóór verzending gecontroleerd.

Hier volgt een omschrijving van enkele interessante BENETECH digitale meters:

BENETECH’s GM1312 digitale thermometer / temperatuur tester met een verlicht LCD scherm kan de temperatuur van een vloeistof of dampen en de oppervlakte temperatuur van een vast voorwerp meten. Het doet dit met een aanzienlijk breder meetbereik dan die van kwikthermometer en alcoholmeter.

Het apparaat is geschikt om het thermokoppel van het type J, K, T, E, N, S en R te meten. Je kan hierbij kiezen uit de Celsius en Fahrenheit eenheden. De GM1312 heeft een handig ontwerp en is eenvoudig te bedienen.

De GM8905 van BENETECH is een digitale toerenteller / snelheidsmeter met een motorsnelheidsmeter van Ballylelly. Deze zogenaamde tachometer wordt gebruikt om rotatiesnelheid, lineaire snelheid of de frequentie van een motor te detecteren.

Het kan worden gebruikt met een motor, ventilator, wasmachine, auto, vliegtuig, schip of voor allerlei andere industrieële toepassingen. Zijn LCD display met achtergrondverlichting biedt een heel duidelijke aflezing. De GM8905 is degelijk gebouwd, dus duurzaam in gebruik.

De BENETECH GM816A is een digitale anemometer, of te wel een windmeter. Dit is een meetinstrument dat de windsnelheid kan meten. De naam anemometer komt van het Griekse woord anemos, dat wind betekent.

Deze GM816A is licht van gewicht, draagbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het biedt een huidige, maximale en gemiddelde windsnelheidsmeting. Zo’n meter wordt op grote schaal gebruikt in industrieën verbonden aan mijnbouw, elektriciteit, ijzer en staal, petrochemie, energiebesparing. Alsmede voor navigatie, ventilatorbouw, uitlaatventilatie, sport en nog veel meer.

BENETECH’s GM1352 geluidsmeter heeft een uniek compact en draagbaar uiterlijk dat eruitziet als een microfoon. Het biedt een hoogwaardig breed meetbereik met een nauwkeurigheid tot 1.5 dB. Het wordt gevoed door een 1.5 V AAA batterij, welke gemakkelijk te vervangen is.

De GM1352 is speciaal vervaardigd voor het meten van decibels met betrekking tot geluidstechniek, kwaliteitscontrole, gezondheidspreventie en allerlei soorten omgevingslawaai, inclusief het verrichten van geluidsmetingen op diverse plaatsen, zoals kantoren, transport routes, geluids apparatuur in disco’s, etc.

Er zijn uiteraard nog veel meer BENETECH digitale meters. Maar wat nog veel belangrijker is: Een BENETECH kwaliteits meter is beter en is hier verkrijgbaar bij Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/index/?cat=0&limit=30&q=BENETECH