Wat zien ik nou door mijn door viewer oog?

Hoort wie klopt daar kind’ren, hoort wie klopt daar kind’ren. Hoort wie tikt daar zachtjes tegen ‘t raam. 't Is een vreemd’ling zeker, die verdwaalt is zeker. ‘k Zal eens zelfs vragen naar zijn naam...

Sinterklaas staat bijna nogmaals voor de deur, maar indien jij op andere momenten graag vanuit jouw luie stoel wenst te zien wie er nou weer voor jouw voordeur staat, dan is een door viewer van Kabel-Mania een ideaal kado. En eh, dat mag zelfs een Sinterklaas gadgetcadeau zijn!

Wat is een door viewer?

Een door viewer is de elektronische variant van een traditioneel kijkgat of deurgat. Het is een deurkijker welke op afstand te bedienen en zien is, waarbij een klein elektronisch oog voor een deur kijkt om te zien wat voor persoon er voor staat. Of meerdere personen voor als jij bijzonder populair bent!

Een door viewer welke bij een deur is gemonteerd is heel fijn en veilig, want het biedt voor de persoon achter de deur een gerustellend kijkje om met zekerheid te bepalen wie er daarbuiten staat te wachten, zonder dat de deur hiervoor geopend hoeft te worden.

Smart en veilig

Een digitale deurviewer is wellicht een beetje duurder dan het conventionele kijkgat, maar op de lange termijn is deze veel handiger in gebruik en gemakkelijker te hanteren.

En een door viewer van Kabel-Mania komt natuurlijk met veel extra smart functies. Een slimme deurbelcamera geeft jou bijvoorbeeld een veel beter zicht dankzij gespecialiseerde groothoek beeldtechnologie.

Plus het stelt jou in staat al die bezoekers aan jou deur comfortabel te bekijken (of bespioneren) op jouw eigen smartphone... Zelfs wanneer jij niet thuis bent!

Pocket intercom

Maar bovendien kan een smart door viewer welke uitgerust is met een camera, bewegingssensor, microfoon en luidsprekers nog iets anders doen. Het maakt van de mobiele telefoon een soortemet pocket intercom met een breed scala aan opties!

Sommige exemplaren beschikken zelfs over nachtzicht, welke dag en nacht voor een helderer beeld zorgt.

Daarnaast zijn er idem dito Kabel-Mania varianten met een automatische bewegingsdetectie die de personen buiten via foto- of video-opnames voor beveiligingstoepassingen vastlegt. Dit is uiteraard een functie die jij in of uit kan schakelen.

Een smart door viewer van Kabel-Mania is heel duidelijk een uitstekende moderne gadget te noemen, die (in combinatie met de juiste deursloten) de veiligheid in jouw huis aanzienlijk kan verbeteren dankzij zijn fijne ingebouwde groothoekweergave en bewegingsdetectie.

En dit alles lekker smart op je mobieltje vanuit jouw comfortabele stoel of op de bank. Kabel-Mania maakt jouw leven zo een stuk slimmer en veiliger. Vind je ook niet?

door viewer

Bevat info van wikipedia & medium