Zoals ze wel eens zeggen, is succes beter als je dit met anderen kan delen.

Naarmate gaming meer mainstream wordt, is dit natuurlijk ook voor een breder publiek beschikbaar. Een Game Capture Box helpt jou op een aantrekkelijke manier jouw spelkunsten aan anderen te laten zien. Ze helpen je heel handig mee om jouw game plays te delen, een stream op te zetten, een YouTube kanaal aan te maken, een bibliotheek met videoclips op te bouwen en nog veel meer.

Meestal wordt een Game Capture Box door gamers gebruikt om zichzelf op te nemen terwijl ze een game aan het spelen zijn. Ze streamen deze inhoud of bewaren het voor later. Sommige creatieve gamers zullen zelfs coole bewerkingen uitvoeren of wat dan ook meer om zo’n voltooide video vervolgens up te loaden naar sites zoals YouTube. Ze gebruiken dit platform om video’s met ‘game-walk-throughs’, spelhoogtepunten, gamebeoordelingen en andere creatieve inhoud aan te leveren

Een Game Capture Box geeft je de vrijheid en controle over al je opgenomen en gestreamde beelden. Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid om betere spelprestaties te creëren dankzij het terugzien van de opnames.

Met een Game Capture Box van Kabel-Mania neem je eenvoudig en onbeperkt beeldmateriaal op in perfecte Full HD kwaliteit tot 60 frames per seconde. Doe jouw gaming creativiteit ook recht aan. Upload hetgene waar je echt trots op bent. En bouw zo een archief op dat jouw gaming ‘legacy‘ echt eer aan zal doen!

Opnemen in Full HD vereist een hoop kracht, daarom zijn de Game Capture systemen van Kabel-Mania uitgerust met geavanceerde video encoders die bedoeld zijn om de belasting van jouw processor te verminderen. Eventueel gecombineerd met de betrouwbaarheid van een USB 2.0 verbinding beschik je zo over een opname apparaat waarop jij flink kan vertrouwen.

Een Game Capture Box geeft je de vrijheid en controle over al je opgenomen en gestreamde beelden. Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid om betere spelprestaties te creëren dankzij het terugzien van de opnames.

Met een Game Capture Box van i-Mania kan je simpel via één knop opnemen en het is zelfstandig te gebruiken, dus je hebt hierbij geen PC nodig. Met zijn USB aansluiting kan je gemakkelijk een USB flash drive of een USB harde schijf als opslagmedium gebruiken.

Via een HDMI connectie kan je eenvoudig van allerlei game consoles opnemen, zoals de: Wii U, Xbox 360, Xbox One en PS4. Je kan ook via een component aansluiting opnemen van de Wii U, Xbox 360 of PS3. Uiteraard kan je dit opname systeem ook toepassen voor het opnemen van video beelden van een ander videobron, zoals die van een Blu-ray of DVD speler, set-top TV box, computer, etc.

Een Game Capture Box van Kabel-Mania is ontworpen voor alle gaming liefhebbers om al hun gameplay op 1080p vast te leggen en met één druk op de knop naar het publiek te streamen.

Wanneer ga jij al jouw gaming kunsten met hulp van Kabel-Mania tentoonstellen?

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Game+Capture