Als je op zoek bent naar een goede gamingmuis, dan ben jij hier bij Kabel-Mania.nl op de juiste plek!  Wij leveren goed presterende muizen voor een prijs die bij ieder budget past.

Maar natuurlijk wil je niet alleen een gamingmuis die goed reageert. Nee, uiteraard wil jij ook een muis die er fraai uitziet en wellicht zelfs één die tevens supercool oplicht in het donker.

Zoals een Sades Q6 of Q8 muis, die naar gelang hoe de DPI ingesteld wordt qua LED verlichting verandert en zo ook zijn gevoeligheid aanpast. De hoogste resolutie is 3500 DPI en de verschillende LED kleuren geven zijn gevoeligheid aan: DPI 800 (rood), 1600 (blauw), 2500 (groen) en 3500 (roze).

Dat is natuurlijk erg handig en het brengt absoluut meer kleur in je leven! Daarnaast beschikken deze muizen over een hoogwaardige optische motor met super nauwkeurige positionering. Ze bieden tevens een knop levensduur tot 20 miljoen keer klikken. Moe van dat klikken zal je waarschijnlijk niet direct worden, want zo’n Sades Q-muis heeft een ergonomisch ontwerp met een comfortabel handgevoel die vermoeidheid tegengaat.

Functioneel zijn de kleurrijke Aula gamingmuizen van Kabel-Mania.nl ook erg goed, liggen lekker in de hand en bieden een prima reactie op bewegingen of klikken. Deze muizen zien er niet alleen stoer uit, maar de namen zijn ook echt spectaculair te noemen: van Sanction of Hunting tot Soulkiller II en Ghost Shark II!

Die laatste, de Ghost Shark II, biedt naast zijn LED verlichting en intelligente connectiviteit, een resolutie van 4000 DPI om zijn naam eer aan te doen. Met zijn 7 knoppen en scrollwiel zal deze jongen het gamen beestachtig betrouwbaar maken.

Een goede gamingmuis is een belangrijk onderdeel voor iedere computer gamer. Een geweldige gamingmuis is zonder meer een essentieel wapen in het arsenaal van elke succesvolle gamer. Kijk om deze reden ook eens naar de goede betaalbare gamingmuizen van Sades en Aula bij Kabel-Mania.nl

Ongeacht wat voor soort game jij wilt spelen, wij van Kabel-Mania.nl geloven absoluut dat jij bij ons zeker een killermuis kan verkrijgen die niet voor de poes is!

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=aula+kleurrijk

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=sades+mouse+kleur