‘Here comes the sun!’ zongen de Beatles. Hier komt de zon, en ik zeg dat het goed is!

Nou dat moet dan ook wel waar zijn, want zonder die goeie ouwe zon komen we niet zo heel ver op deze groene aardbol…

Jawel, zonder die zon zouden we er wel heel erg koud bijzitten. Die warmte van de zon is onmisbaar en de zonnestralen die ze aanleveren zijn dan ook een goddelijk kosteloos geschenk.

Dus waarom zou je daar niet wat extra gebruik van maken via een opvouwbaar Haweel zonnepaneel?

Voor niets gaat de zon op!

De zonne-energie die wij iedere dag weer aangeboden krijgen wordt gratis aangeleverd. En da’s heel mooi, want al onze gadgets en andere ‘electriciteits-slurpers’ hebben stroom nodig om te overleven.

Met zo’n opvouwbaar Haweel zonnepaneel is deze kosteloze energie toevoer wel heel gemakkelijk op te vangen. Een Haweel paneel is namelijk een groene stroomlader zonder batterijen die niet te zwaar is om handig te vervoeren.

Haweel levert deze panelen in drie varianten: 14, 21 en 28 Watt. Opdat jij kan kiezen hoeveel capaciteit jij mogelijkerwijs nodig hebt en/of welk gewicht je maximaal wenst mee te nemen in bijvoorbeeld jouw backpack.

Deze panelen wegen echter echt niet zoveel. Ze zijn respectievelijk 414, 556 en 716 gram. Niet echt schokkend te noemen dus… En dat maakt ze dan ook zo interessant!

De uitvoerpoort bestaat uit een standaard USB aansluiting en het kan daardoor heel simpel worden gebruikt voor het opladen van smartphones, tablets en andere gadgets met een 5 Volt USB plug en maximaal 2.9 Ampere.

Zijn stevige hoes van regenbestendig PVC en het waterdichte zonnepaneel zijn specifiek ontworpen om optimaal in de wildernis te kunnen overleven.

Het compacte formaat en z’n licht van gewicht opvouwbare ontwerp maakt een Haweel zonnepaneel een ideale partner voor bij kamperen, wandelen, picknicken en andere outdoor-activiteiten.

Vol levenskracht!

De zon is goed voor jou met de aanlevering van vitamine-D, maar diezelfde zon is eveneens heel prima voor het opladen van je gadgets. Om deze zo vol levenskracht gezond voor jou aan het werk te houden.

Zonder stroom is die elektrische lieveling van je, zoals een smartphone, niets meer dan een dooie pier… Een nutteloos ding. Nog erger, als er geen contactpunt in de buurt is om ‘m weer een beetje doen opleven… dan vind jij jezelf wellicht ook in een lichte grafstemming.

Dankzij een Haweel zonnepaneel is een doods donker schermpje op jouw mobiele telefoon eenvoudig te voorkomen. Want waar jij je ook maar mag bevinden: die zon is meestal niet ver weg.

Al-licht!

Dus besluit ik maar met: een Haweel zonnepaneel van Kabel-Mania brengt USB licht in de duisternis. Mits het maar niet ‘s nachts is ;-)

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Haweel+zonnepaneel