Als jij regelmatig je beste voetje voor zet om jouw partner, moeder of vader aangenaam in de watten te leggen, waarom zou jij dan ook niet overwegen om wat meer liefde te tonen aan jouw vertrouwde en geliefde vierwieler? Deze werkt immers (dagelijks) hard voor je en klaagt zelden, zelfs niet nadat jij de remmen flink hebt ingetrapt, je claxon volop hebt laten schallen en soms even gefrustreerd op het stuur hebt geslagen. Bovendien verdraagt ​​het al dat meezingen met je favoriete liedjes op jouw Autoradio ... 

Dit zijn dan ook genoeg redenen om het met wat extra genegenheid te overladen. Dus als jij op zoek bent naar een aantal fantastische manieren om iets voor je trouwe auto terug te doen, kijk dan even naar dit korte Kabel-Mania lijstje om dit heel prettig te kunnen doen!

Laat jouw auto sprankelen en glanzen 

Een flinke wasbeurt: niets toont jouw liefde voor je voertuig meer dan een strelende poetsbeurt voor je auto . Verwen jouw bolide met een velgschrobbeurt en het grondig stofzuigen van de kofferbak! En heb je er niet veel geld voor over om een professionele schoonmaakbeurt door een bedrijf in te plannen, pak dan gewoon zelf een spons en maak dat statusblik van je zelf optimaal schoon. Dit wordt ook zeer gewaardeerd!

Geef die arme jongen toch nieuwe banden 

Wanneer heb jij voor het laatst nieuwe schoenen voor je geliefde gekocht? Nou, jouw liefhebbende auto verdient het ook om heel comfortabel en in stijl te kunnen rijden. Een goede set banden maakt jouw auto zeker blij en verbetert evenzo de algehele rijprestaties op de weg! En fraaie velgen laten hem er nog stoerder uitzien.

Zorg goed voor het interieur van jouw auto 

Geef het interieur van jouw automobiel een nieuwe look met een paar knusse nieuwe stoelhoezen. Deze simpele verandering kan jouw auto namelijk al vlot een heel speciaal gevoel geven. En een andere vergelijkbare simpele manier om je interieur te upgraden, is door die smerige oude vloermatten in te ruilen voor een paar spiksplinternieuwe. Je zult het dan zelf ook geweldig vinden om een ​​nieuwe plek te hebben om je voeten neer te zetten, en jouw auto zal het gevoel hebben dat deze een aangename opknapbeurt krijgt. Echt waar!

Pimp je geluidssysteem 

Als je het echt fijn voor elkaar wilt hebben, door bijvoorbeeld jouw mobieltje via Bluetooth met je (oude) radio te linken, zorg dan voor een Kabel-Mania upgrade voor het geluidssysteem van je auto . Door dit toe toe te voegen, kun jij met jouw trouwe ros het hele jaar naar alle fijne liedjes in jouw mobiele muziekcatalogus luisteren. Een houder voor in de auto voor je smartphone is eveneens een must!

Maak de lucht schoon 

Maak de luchtfilters van jouw auto goed schoon, zodat jullie optimaal van jullie tijd samen kunt genieten. Je zou daarbij de zintuiglijke ervaring in je rit kunnen maximaliseren door een luchtverdeler/diffuser toe te voegen. Kies hiervoor je meest geliefde aroma uit. Een luchtbevochtiger voor in de auto kan ook heel prettig zijn.

Geef je auto een extra knuffel 

Soms is alles wat je geliefde autootje nodig hebt een aangename knuffel. En omdat jij niet echt je armen om je auto kunt slaan, probeer dan het volgende: doe het wat rustiger aan met die pedalen in je auto. Ga wat rustiger remmen, beweeg je voet wat minder hard op het gaspedaal en voeg wellicht een aantal veiligere rijtactieken toe aan jouw dagelijkse rijstijl. Je auto zal er dol op zijn! 

Plus het zal jou tevens wat minder stress en een groter gevoel van veiligheid in jouw geliefde auto opleveren! Kabel-Mania deelt jouw liefde voor jouw auto en een maximaal comfort op de weg met aangename accessoires voor in  en om de auto. 

IN AUTO

Bron: o.a. idrivesafely