Men zegt wel eens: “Het leven is als een heel lang tv-programma... zonder afstandsbediening”. Dat zou wel een beetje kunnen kloppen. Maar onze vraag is hier eerst even hoe ons leven er op dit moment uit zou zien zonder een remote controller voor onze televisies, stereo’s, bluray spelers en andere handig op afstand te bedienen gadgets? Zou dat niet een leven met een klein drama zijn?

Het bedieningsgemak van onze remote controller 

De remote controller bestaat al heel lang en we zijn absoluut verwend met al het bedieningsgemak dat we vandaag de dag met onze remote controller genieten, maar de afstandsbediening van de televisie illustreert volgens sommige ook wel een beetje enkele problemen die wij tegenwoordig in onze cultuur ondervinden: 

Zo wil iedereen graag de leiding hebben (over de afstandsbediening), kan niemand zich echt focussen (terwijl de kanalen telkens geswitcht worden) en willen we het liefst alles binnen ons handbereik hebben. 

We kunnen de remote controller echter niet compleet de schuld geven van deze verandering in ons en onze samenleving, maar het is wel een goede herinnering aan hoe gemakkelijk wij beïnvloed worden door wat ons van dichtbij omringt!

De afstandsbediening invasie 

De afstandsbediening is in de afgelopen eeuw één van de meest voorkomende elektronische hulpstukken geworden die we kennen, en regelt al heel wat meer dingen in ons leven dan enkel de gemiddelde televisie. 

Er zijn er dan ook meestal veel tegelijkertijd van verspreid in ons huis, en ook al kunnen al die veelkleurige knoppen en symbolen het gebruik ervan redelijk ontmoedigen, we kunnen echt niet zonder ze leven. Dus wat te doen als je er één kwijt bent geraakt of dat er een exemplaar defect is. Nou, dan zoek je natuurlijk contact met jouw remote controller specialist Kabel-Mania!

Vervangende afstandsbedieningen 

Hier bij Kabel-Mania vind je namelijk allemaal vervangende afstandsbedieningen voor jouw tv, airco en Windows computer. Er zijn tevens allerlei universal remote controllers beschikbaar voor als je nog wat meer mogelijkheden wenst. 

En deze afstandsbedieningen zijn alsook behoorlijk betaalbaar, in tegenstelling tot de ‘Gold RC1’, de duurste afstandsbediening die ooit gemaakt zou zijn. De Gold RC1 werd door het Deense bedrijf Lantic Systems gecreëerd. 

Het was van echt goud vervaardigd en kon echt van alles bedienen, ook al kon je daar jouw man, vrouw of andere lover nog niet mee bedienen. Het kostte slechts een beetje meer dan 30.000 dollar. Maar dan had je ook wel een goddelijk gouden afstandsbediening in jouw handen! 

Voor al die dollars had je uiteraard ook wel een ‘menselijk-afstandsbedienings-knechtje’ in kunnen huren, maar ach... dat is natuurlijk een persoonlijke gedachte.

Een remote controller voor in je hand! 

Zeker is echter, dat een slimme, betrouwbare en gebruiksvriendelijke remote controller het leven gegarandeerd een stuk gemakkelijker kan maken. Dus ben jij ook op zoek naar de juiste afstandsbediening? En dan uiteraard één die je handig in jouw hand kan houden! Kijk dan even in de uitgebreide remote controller collectie van Kabel-Mania. 

https://www.kabel-mania.nl/consumer-electronics-44/remote-controller

Bronnen: baptistpress & medium