Of het nu gaat om een zakenreis of een familievakantie, een lichte, compacte en capabele draagbare miniprojector is een goede reisgenoot.

Presentaties (en meer) in jouw backpack

Nog maar een paar jaar geleden was het idee om over een miniprojector te beschikken om mee te nemen in je rugtas, laat staan in een kleine draagtas, gewoon een vrome wens.

Maar aangezien de nieuwe projectoren flink in omvang zijn geslonken, hebben deze draagbare modellen absoluut zeker flink hun best gedaan dat jij, waar je ook bent, al jouw gegevens en video kan projecteren.

On-the-go entertainment

Een miniprojector van Kabel-Mania is prima geschikt voor video’s en foto’s voor on-the-go entertainment, want naast dia’s en diagrammen voor zakelijke of klaspresentaties, kunnen deze modellen in wezen worden beschouwd als multimedia weergavesystemen.

De miniprojector is klein en licht genoeg om gemakkelijk draagbaar te zijn, of jij ‘m nu tussen klaslokalen verplaatst of meeneemt op een langeafstandsvlucht. Je kan het eenvoudig in een zacht draagtasje stoppen, maar het kan net zo gemakkelijk in een reistas of rugzak worden gestoken.

Dus vergeet die popcorn, het koude bier en de grote tv maar, want de beste manier om thuis een fijne filmavond te creëren is via een draagbare miniprojector.

Bioscoopkwaliteit

De mini projectoren van vandaag zetten beelden van bioscoopkwaliteit over op elke beschikbare muur (of een wit doek) en zitten boordevol krachtige presentatie mogelijkheden.

Of jij nu een film afspeelt, een voetbal wedstrijd bekijkt, of jouw game ervaring naar een hoger niveau wilt brengen, zo’n miniprojector kan gemakkelijk worden gecombineerd met jouw mediaspeler, console en computer om zo een full-sized kijkervaring aan te bieden.

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van de veelal ingebouwde SD en USB kaartlees mogelijkheden.

Ik ga op reis en neem mee...

Draag nu ook eenvoudig een Kabel-Mania miniprojector met jou mee, die je snel kan opstellen en gebruiken terwijl jij op reis bent.

En wanneer jij eenmaal een miniprojector bij Kabel-Mania hebt uitgekozen en deze in jouw thuistheater hebt opgesteld (of in je auto, slaapkamer of tent), dan is er enkel nog de taak om iets te vinden om naar te kijken.

Maar da’s geen probleem joh, want ondanks hun kleine formaat, kan jij met deze schattige miniprojector vrijwel alles bekijken wat je maar wenst, nèt zoals jij dat ook al op jouw laptop of smartphone gewend was te doen.

Een groot scherm op reis kan nu heel eenvoudig via een miniprojector van Kabel-Mania

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=miniprojector

Bronnen: pcmag.com, rollingstone.com & techradar.com