Als verantwoordelijke ouders proberen we onze baby’tjes en kinderen uiteraard optimaal te beschermen. We plaatsen daarom babyhekjes, stopcontactafdekkingen en zorgen ervoor dat het speelgoed geen kleine onderdelen bevat waarin ze kunnen stikken. En we maken gebruik van baby camera monitoring systemen van Kabel-Mania zodat we snel kunnen reageren als er iets mis mocht zijn.

Baby’s gezondheid en veiligheid 

Een camera babyfoon of monitoring camera stelt ons in staat om de veiligheid van onze baby te waarborgen en tegelijkertijd gezond te blijven. Maar het moet uiteraard wel correct gebruikt worden. 

Het belangrijkste dat je moet doen, is de babyfoon op minstens 1 meter afstand van de speelomgeving, wieg of een andere veilige slaapomgeving te houden. Plaats het monitoring systeem ver weg, zodat de kleine nieuwsgierige handjes er niet eens aan kunnen denken om hiermee te spelen. Plaats een monitoring camera ook nooit in of op de rand van een wieg. 

Onderzoek de gebieden alwaar jouw kind eet, speelt en slaapt, elke keer weer dat het een nieuwe fysieke mijlpaal bereikt. Want dit is een goed moment om een ​​algemene baby veiligheidscontrole uit te voeren. Kan je baby omrollen? Kan jouw baby rechtop zitten? Kan die baby van jou al kruipen, zichzelf optrekken om te staan, vrij staan, lopen of rennen? Het is allemaal geweldig! 

Zorg ervoor dat hun omgeving altijd veilig is. Kinderen zijn namelijk meestal groter dan dat we denken en kunnen altijd die dingen bereiken waarvan we nooit dachten dat ze dat konden...

En hoe zit het met mama’s of papa’s gezondheid? 

De trend van van de monitoring van je eigen gezondheid is de afgelopen jaren ontpopt in een overvloed aan glimmende nieuwe gadgets die jouw welbevinden prima kunnen tracken. 

Voor de zelfcontrole of zelf monitoring gebruiken mensen nu intelligente tools zoals draagbare sensoren in een smart watch of armband en mobiele apps om een schat aan persoonlijke gegevens te verzamelen, te verwerken en weergeven om hen te helpen alle aspecten van hun persoonlijke gezondheid te volgen en te beheren. 

De reeks van controle mogelijkheden is momenteel zo groot dat je elk moment van ontwaken (en slapen) kunt bijhouden, met het tellen van stappen, gefietste kilometers, beklommen verdiepingen en verbruikte calorieën tot het meten van allerlei lichaamsfuncties zoals bloeddruk, hartslag, slaappatronen en nog veel meer.

Jij + data + beoordeling = zelf monitoring 

De gezondheid van jezelf en het welbevinden van jouw baby of kleintje in de gaten houden is van primair belang. Gelukkig biedt Kabel-Mania allerlei moderne monitoring mogelijkheden om dit prima in orde te maken! 

monitoring