Als je het vandaag de dag over de beste smartphonemerken hebt, dan moet je ook zeker Oppo noemen. ‘Selfie-expert’, ‘Pronk er op jouw manier mee’ en ‘Het is nu jouw beurt’ zijn slechts enkele van de slogans die Oppo bedacht om een aantal van zijn smartphonemodellen op de markt te brengen. 

Het merk richt zich dan ook op één groep in het bijzonder: de jonge volwassenen. En dat is dan ook gelijk de reden waarom de Oppo smartphones vooral bij hen bijzonder populair zijn.

De eisen van de smartphone gebruikers 

In de loop der jaren zijn de smartphones steeds meer tot een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven uitgegroeid. Dit omdat ze entertainment en infotainment bieden en ons bovendien met de wereld als geheel verbonden houden. 

We kunnen er nu films op kijken, vluchten boeken, maaltijden en boodschappen kopen, betalingen doen en zelfs met slechts een klik of aanraking van onze vingers games spelen. Naarmate de acceptatie van smartphones steeds verder vordert, nemen ook de eisen van haar gebruikers toe.

De smartphonemerkendie op deze behoeften inspelen 

Smartphonemerken zoals Oppo hebben hier subliem op gereageerd door een groter bewustzijn te tonen. En ook apparaten te lanceren die steeds beter aan al onze zeer specifieke behoeften voldoen. 

Dit heeft niet alleen het onderzoek naar de ontwikkeling van smartphones gestimuleerd. Maar heeft ook geleid tot het gebruik van baanbrekende technologieën zoals kunstmatige intelligentie, snellaadmogelijkheden en een bijzonder strak design.

Oppo is een stap vooruit 

Oppo heeft zijn kwaliteit en tech consequent verbeterd en is zo telkens een stap voor gebleven bij het implementeren van opkomende technologieën. Om zo aan de behoeften van de gebruikers en hun voortdurend veranderende koopgewoonten tegemoet te komen.

Oppo Reno7 Pro 5G 

Zo bracht het ook zeer onlangs de Reno7 Pro 5G uit, een nieuwe smartphone model van Oppo. Het is volgens het bedrijf ontworpen om onbeperkte mogelijkheden te bieden. Dit door een compleet verbeterde portretfoto- en video-ervaring te bieden, een verbeterde kracht en prestaties te hebben, plus van het handige en inclusieve ColorOS 12 gebruik te maken. 

Trouw aan hun woorden, ziet de slanke en lichtgewicht Reno7 Pro 5G er prachtig met een glanzend achterpaneel met matte afwerking uit. De smartphone is slechts 7,45 mm dik, weegt 180 gram en wordt met een 6.5 inch full HD + AMOLED scherm en een verversingssnelheid van 90 Hz geleverd.

Oppo Find X5 Pro 

2022 markeert ook een belangrijke mijlpaal voor de Oppo Find serie. Dit is immers het jaar waarin OPPO’s eigen imaging NPU ‘MariSilicon X’ op de Find X5 Pro debuteert. Deze MariSilicon X markeert een nieuw tijdperk in computationele fotografie door zowel prestaties als energie-efficiëntie te combineren. Om de smartphonegebruikers zo de krachtigste beeldervaring te bieden. 

Het niveau van precisie en perfectionisme dat in elke OPPO Find X5 Pro zit, is bovendien verbazingwekkend. Elk pad op het moederbord is op maat gemaakt. Het ontwerp van de telefoon zorgt zo dan ook voor het compromisloze eindresultaat van een naadloze camerabehuizing en een keramische achterkant, Dit door middel van een technische methoden, in een proces van 45 fasen dat onde r meer een calcinering bij 1000 graden Celsius omvat.

Compleet nieuwe weg in technologische innovatie 

Met deze nieuwe Find X5 Pro betreedt OPPO een compleet nieuwe weg in technologische innovatie en mensgerichte gebruikerservaring in de high-end markt. Dit terwijl Oppo nieuwe mogelijkheden in technologie blijft verkennen en producten produceert die het leven van mobiele telefoon gebruikers over de hele wereld helpen verbeteren. 

Bronnen: mumbailive, gulfbusiness, prebiu & oppo

OPPO