Het maken van de perfecte selfie is moeilijker dan het lijkt, vooral bij laag of onnatuurlijk licht. Met behulp van een selfie licht kan jezelf en je omgeving wat opfleuren opdat je selfies er nooit saai, schaduwachtig, of korrelig meer uit zullen zien...

Een selfie lamp kan jou meehelpen om je Snapchat of Facebook posts flink te verbeteren zonder enige nabewerking (lees: Photoshop) te doen.

Wat is een selfie licht?

Een selfie lampje is een specifiek type verlichtingsaccessoire die jij ergens voor jezelf kan opstellen of op jouw smartphone kan bevestigen.

Diegenen die jij op je telefoon kan aansluiten, worden meestal geleverd in de vorm van een miniatuur ringlamp die de camera aan de voorzijde of een speciale telefoonbehuizing omringt. Daarmee zullen de zijkanten (of de gehele omtrek) van zijn behuizing oplichten.

Een standaard ring licht

Een standaard selfie ringlicht is echter niet enkel voor selfies en het wordt zelfs al behoorlijk lang in een grotere variant door professionele fotografen gebruikt.

De standaard ring lamp is ideaal voor make-upartiesten en andere creatievelingen die hun vaardigheden willen laten zien zonder hun cameratoestel en lamp fysiek te hoeven vasthouden.

De mini selfie lamp

Koppelbare selfie ringlampen zijn net als die standaard ringlichten van professionele gebruikers, maar veel kleiner van formaat en zonder standaard of statief. Ze klikken vast op het bovenste deel van jouw mobieltje zodat al zijn camerasensoren omcirkeld zijn.

Deze mini selfie lampen zijn ideaal voor personen die liever wat meer casual selfies nemen en het niet erg vinden om hun hand te gebruiken om de smartphone omhoog te houden. Zeker omdat ze kleiner plus draagbaarder zijn en vaak een stuk rendabeler dan standaard belichtingslampen.

Een selfie licht kan jouw foto- en videoverlichting binnen enkele seconden volledig transformeren. Verlicht jouw allerbeste kant nu dus ook beter met een behoorlijk flatterend selfie licht van Kabel-Mania!

https://www.kabel-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=selfie