Als jij een digitale kunstenaar bent en van plan bent om een elektronisch grafisch tablet of tekentablet aan te schaffen, dan ben jij hier bij Kabel-Mania op de juiste webpagina aanbeland!

Wij bieden namelijk twee heel interessante low budget grafisch tablet varianten aan, die met hun drukgevoeligheid, omvang en nauwkeurigheid ideaal zijn voor allerlei grafische toepassingen.

Hoe het werkt

Bijna iedere grafisch tablet werkt als een verbonden apparaat, wat betekent dat jij er een afzonderlijke monitor voor nodig hebt. En alhoewel er sommige high-end grafische tablets zijn die zelf over een display beschikken, is een versie zonder scherm een stuk betaalbaarder.

Maar desondanks biedt een A30 of A50 grafisch tablet van Kabel-Mania voldoende invoermogelijkheden voor de gemiddelde grafische computerartiest.

Zo’n grafisch tablet legt zowel de beweging van jouw pen als jouw drukinformatie vast. Dit betekent dat wanneer jij tijdens het tekenen druk op de pen uitoefent, deze een dikkere lijn creëert. Des te meer drukgevoeligheid de tablet aanbiedt, des te meer variatie in lijndikte dit oplevert.

Specificaties

De A30 & A50 bieden zelfs 8192 niveaus aan. Met zijn intelligente passieve technologie, zonder batterij en met een slimme chip, is het niet nodig om de pen op te laden. Daardoor kan er constant en ononderbroken getekend worden.

Deze smart touchpads zijn ontworpen voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers en het A6 (10x6 inch) formaat geeft jou veelal voldoende ruimte om te tekenen

De A50 wordt standaard geleverd met sneltoetsen, om zo dus nog efficiënter te kunnen werken. Zijn acht ingebouwde en volledig aanpasbare sneltoetsen van de A50 bieden een zeer ergonomisch en handig werkplatform. Met slechts één klik kan jij bijvoorbeeld direct schakelen tussen jouw pen en gum.

Deze grafisch tablets beschikken over een ultra-moderne type C USB aansluiting, die niet alleen handiger zijn, maar tevens een stuk stabieler.

Toepassingen

Zoals reeds eerder vermeld, moet een A30 of A50 grafisch tablet samen gebruikt worden met een computer. Ze zijn echter compatibel met Mac en Windows, en werken prima in combinatie met grafische software zoals Photoshop, SAI, Illustrator, Corel Painter, Comic Studio, Manga Studio, Clip Studio, Krita, et cetera.

Maar, mochten deze budget tekentablets desondanks net even iets te eenvoudig voor jou zijn, kijk dan zeker nog even naar de professionale Huioen uitvoeringen die Kabel-Mania eveneens aanbiedt.

Of jij nou een professionele digitale kunstenaar bent of gewoon van tijd tot tijd lekker wat wilt krabbelen, een grafisch teken tablet van Kabel-Mania is hierbij een essentieel stukje technologie om het vervaardigen van digitale schilderijen en schetsen een stuk eenvoudiger te maken.

grafisch tablet

Huion