https://www.kabel-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.png

 

Winkelwagen:

0 items

Digitale TDS meter tester filter water kwaliteit zuiverheid tester drinkwater mineralen testing tool

€ 8,95

€ 25,57

65%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 5-10 werkdagen

  • Type scherm: Digitale
  • Met achtergrondverlichting of niet: Geen
  • DIY supplies: Elektrisch
Product omschrijving
Een TDS meter (aka ppm pen nutriënten tester tds stick) is een goedkope en handige digitale tool om direct te controleren uw algehele waterkwaliteit. TDS = totaal opgeloste vaste stoffen dat is elk zout metaal of mineraal in het water. Met een druk op de knop de TDS kan u vertellen uw algehele waterzuiverheid niveau die zal worden weergegeven op het scherm in ppm (delen per miljoen). Hoe lager de TDS-niveau de zuiverder het water met 0 ppm wordt pure H2O. De TDS is geweldig voor het controleren van uw kraanwater kwaliteit of weten wanneer een filter te veranderen. (De meter test niet voor biologische contaminanten.) De TDS is een geweldig hulpmiddel voor het drinken van water water filtratie en zuivering colloïdaal zilver hydrocultuur (test uw voedingsstoffen) aquaria RO/DI-systemen zwembaden en spa's commerciële en industriële toepassingen en nog veel meer. De TDS is een ruig model dat een beschermende draagtas omvat. Dit is 's werelds meest populaire handheld TDS meter voor professionals uit de industrie. TS ideaal voor commercieel gebruik zijn omvat een draagtas met riem clip hold functie: bespaart metingen voor gemakkelijke lezing en opname zeer efficiënt en nauwkeurig door zijn geavanceerde microprocessor technologie ingebouwde digitale thermometer display: Groot en gemakkelijk te lezen LCD-scherm. De AquaLutio digitale TDS water meter is ideaal voor het testen van toepassingen zoals hydrocultuur en tuinieren zwembaden en spa's aquaria en rif tanks water ionisers water filter. drinkwater en meer. TDS water meter is ideaal voor het testen van toepassingen ideaal drinkwater waterfilter Carbon filters bronwater hard water gemiddeld leidingwater koelkast waterfilter waterfilter Brita filter omgekeerde osmose omgekeerde osmose filter.

Functies
1. de AquaLutio digitale TDS watermeter is ideaal voor het testen van toepassingen zoals hydrocultuur en tuinieren zwembaden en spa's aquaria en rif tanks water ionisers waterfilter. drinkwater en meer.
2. meetbereik: 0-9990 ppm 1 ppm resolutie +/-2% uitlezing nauwkeurigheid.
3. temperature knop: test water temperatuur 31-200 F graden 1 F graad resolutie. +/-2% uitlezing nauwkeurigheid.
4. functie: bespaart metingen voor gemakkelijke lezing en opname.
5. auto-off functie: schakelt meter na 10 minuten van niet-gebruik om batterijen te sparen.
6. de kleinste en lichtste TDS meter beschikbaar op de markt. Zeer efficiënt en nauwkeurig dankzij de geavanceerde microprocessor technologie.
7. Power Bron: 2 x 1 5 V (LR44 knop cel)