https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.png

Winkelwagen:

0 items

Meer afbeeldingen

LINEPAUDIO B899 pre fase Stereo signaal versterker Booster Dual Sound bron hoofdtelefoon versterker 2 in 3 uit met volumeregeling (zwart)

€ 74,95

Wordt maandag, 22 juli verzonden indien besteld binnen 12 uur en 34 minuten!

Over het Product
1. hebt u een regel niveau bron (TV audio MP3 speler video game telefoon tablet computer platenspeler enz.) gewoon het geluid is niet luid genoeg / het volume is niet luid genoeg? Een krachtig signaal versterker receiver of volume controle wil overeenkomen met uw andere bronnen? Of u moet uitvoeren van een lange lijn tussen de TV audio lijn en de ontvanger aan de andere kant van de kamer verstrekken van hoge winst door elke bron van de lijn-niveau waardoor langere kabel loopt of het vereisen van de buffer" om op te lossen van de lage capaciteit. U kunt het toevoegen van volume stuurorganen tussen de lijn niveau signaalbron en de eindversterker en de RCA-aansluiting overeenkomt met bijna alle andere interfaces van het product.
2. in het aspect van de controle van de versterking van de correcte kwaliteit van het signaal het kan het verhogen van het geluid en het lawaai van de bodem is klein en het dynamisch bereik levert niet de sonic boom. Het uitvoervolume wordt gecontroleerd door de gevoeligheid knop aan te passen. Het deel van de uitgang van het gat van de hoofdtelefoon op de voorkant van het product kan rijden 16 ohm-600 ohm hoofdtelefoon. De geluidskwaliteit is zonder verlies en vervorming. Het circuit deel van het product neemt OP + BUG structuur en gebruik AC 9V transformator te leveren om ervoor te zorgen volledige stuwkracht de volheid van het geluid bas kalm hoge frequentie duidelijkheid.

Functies
1. de ingangsimpedantie: 100 K-Ohm
2. Maximaal ingangsniveau: 14 dBV
3. de uitgangsimpedantie: 47 Ohm per uitvoerkanaal
4. frequentie response: 20 Hz-20 K Hz
5. de signaal / ruisverhouding: > 107dB
6. totale harmonische vervorming:< 0.08%="">
7. intermodulatie vervorming:< 0.01%="">
8. input poort: stereo 3.5mm jack en RCA
9. de uitvoerpoort: haven-ingang: stereo 3.5mm jack en RCA
10. product stroomvoorziening: AC 9V

"