https://www.kabel-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.png

 

Winkelwagen:

0 items

Square Housing Diving Color Lens Filter voor Insta360 ONE R 4K Edition / 1 inch dition (Rood)

€ 9,95

€ 28,43

65%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 4-8 werkdagen

1. Gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal duurzaam in gebruik.
2. Kies professionele lens en uitstekende lens slijpen proces om het beeld duidelijker te maken.
3. Voorkomt de schadelijke effecten van UV-stralen en elimineert smog het corrigeren van de chromatische aberratie in het landschap foto.
4. Leg je beste beelden vast met het juiste kleurenlensfilter op basis van verschillende omstandigheden:
- Paars filter: Paars filter: Het paarse filter wordt kleurgecorrigeerd bij het fotograferen in groen zeewater met een diepte van 5 tot 25 meter. Het is ideaal voor in zoetwatermeren verse reservoirs of in zout water waar als gevolg van groene algen om foto's te nemen.
- Rood filter: Rood filter kan worden gebruikt rond de middag (zonlicht direct wateroppervlak) in de waterdiepte 10-20 meter het belangrijkste doel is om het rood geabsorbeerd door water te verminderen effectief verbeteren van het blauwe fenomeen van onderwater schieten herstellen van de kleurbalans voorkomen dat het fotograferen van het beeld te blauw of te groen.
- Roze filter: Het wordt gebruikt om blauw licht te filteren het contrast te verbeteren de kleur van blauw water te herstellen en rijke natuurlijke kleur te verkrijgen om warme en nauwkeurige kleur te produceren.
- Rood filter voor de blauwachtige omgeving paars filter voor de groene omgeving en roze filter kunnen de kleur van blauw water herstellen om een natuurlijke en warme kleur te verkrijgen.
5. Hoge transparantie hoge kleurweergave meer spannende foto's. Waterdicht en krasbestendig effectief beschermen van de lens.